Over Breyt

Breyt is in 2019 opgericht en richt zich als IT-dienstverlener op het ondersteunen van bedrijven bij het maximaal inzetten van bedrijfssoftware.

Bij Breyt hebben we vele jaren ervaring bij het ondersteunen van meer dan 100 kleine en grote ondernemingen bij diverse projecten, zoals procesoptimalisatie of de implementatie van bedrijfssoftware. Ook voor het invullen van functioneel beheer voor uw bedrijfsapplicaties kunt u bij ons terecht.

Door onze diepe kennis van zowel techniek als bedrijfsprocessen zijn wij een goede gesprekspartner voor onze eindklanten en een onmisbare schakel tussen de techniek (en haar leveranciers) en onze klant.


Wij kenmerken ons verder door een directe manier van communiceren en een passie voor het vinden van creatieve oplossingen die bedrijven echt verder helpen. Dit maakt ons de ideale sparring partner bij uitdagingen op het snijvlak van IT en bedrijfsprocessen.

Dus sta je voor een uitdaging binnen jouw organisatie, wij denken graag met je mee. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking via het formulier hieronder.

Stuur mij een bericht