Exact Consultancy

Breyt is gespecialiseerd op het gebied van implementeren en ondersteunen van Exact consultancy software voor ondernemers. 

Wij kunnen u ondersteunen met: Exact Globe, Exact Online, Exact Synergy, Exact Eventmanager en Rapportages. Maar ook met SQL-koppelingen en Conversies. 

Benieuwd geworden naar onze exact consultant services? Maak vandaag nog een afspraak.

Ruim 15 jaar ervaring als Exact Consultant

Met meer dan 15 jaar Exact Software Consultancy ervaring en bedrijfskundig inzicht, weten wij als geen ander Exact succesvol te implementeren. Door onze 100% focus op Exact Software consultancy, hebben wij de juiste kwaliteiten om uw Exact omgeving optimaal vorm te geven. 

Onze Exact consultants gaan met jou in gesprek om je wensen in kaart te brengen. Daar begint het. Vervolgens maken wij de perfecte match met onze softwareoplossingen. Om de techniek zo goed mogelijk te matchen met jouw bedrijf, zijn wij altijd transparant.

Als we bij jouw bedrijf aan de slag gaan zijn we meer dan alleen een jouw partner op het gebied van Exact Synergy, Exact Globe, Exact Online, Exact Eventmanager en Rapportages. Wij bieden verder ook SQL-koppelingen en Conversies. Met deze technieken heb je grip op al je bedrijfsprocessen.

Onze Exact Consultancy Services

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Hieronder vindt u een overzicht van al onze Exact Consultancy diensten. Neem voor meer informatie contact op met onze Exact Consultants via het contactformulier of via telefoonnummer: +31 6 15 551 205

Exact Synergy

Exact Synergy is een geïntegreerd softwaresysteem voor het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Het bevat onder andere workflow management, HRM, documentbeheer, projectplanning en CRM. 

Exact Synergy
Exact Globe ​

Exact Globe

Exact Globe vormt de basis van de software, wat uitgebreid kan worden tot een volwaardige ERP-oplossing voor onder andere productie, handel en projectmanagement. De software integreert primaire bedrijfsprocessen met de financiële administratie, waarmee bedrijven veel winst behalen.

Exact online

Exact Online is méér dan alleen boekhouden. Het is een Cloud business softwarepakket voor ondernemers en accountants. Met deze business software heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd onlinepakket. Vandaar dat al ruim 500.000 ondernemers maken gebruik van Exact Online.

Exact Online Consultancy
Exact Event Manager​

Exact Event Manager

De Exact Event Manager stelt je in staat om op een gemakkelijke manier bedrijfsprestaties te controleren en beheren. Het verlaagt bijvoorbeeld de werkdruk door handmatig werk te verminderen en de kans op fouten maken is kleiner. 

Exact Rapportages

Door gegevens vast te leggen bij Exact voldoet u aan wettelijke verplichtingen en brengt u structuur aan in uw bedrijf. Vaak wordt vergeten dat de vastgelegde gegevens een schat aan informatie bevatten over uw bedrijf. Breyt helpt organisaties om snel en eenvoudig de juiste informatie uit Exact te halen.

Exact Online Rapportage

Overige technische ondersteuning

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen Exact Consultancy. Zo kunnen wij u ook ondersteunen in SQL koppelingen en gespecialiseerde Data Conversies. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

SQL Koppelingen

SQL Koppelingen

Met behulp van SQL kan uit de database informatie opgevraagd worden en kunnen gegevens worden aangepast. SQL heeft veel diverse mogelijkheden zoals: data herstellen, invoeren, updaten en verwijderen. Om via SQL-acties te kunnen uitvoeren, moet er een Database Management System (DBMS) geïnstalleerd zijn. Het is dit systeem dat SQL begrijpt, en zo commando’s kan interpreteren om data weer te geven of aan te passen. 

Conversies

Bij data conversie wordt de data geïnspecteerd, opgeschoond, getransformeerd en gemodelleerd om vervolgens de meest waardevolle informatie uit de data te halen. Deze gegevens worden verwerkt in het beheersysteem voor de openbare ruimte. Wij zorgen voor conversie en migratie van data naar het beheersysteem en voor de inrichting afgestemd op uw wensen. 

Data Conversies
Neem Contact Met Ons Op